×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle huurt Filip Krastev opnieuw van City Football Group

PEC Zwolle huurt Filip Krastev opnieuw van City Football Group
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 22:16 uur

PEC Zwolle heeft goed nieuws ontvangen met betrekking tot Filip Krastev. De middenvelder zal ook komend seizoen te bewonderen zijn in het blauw-witte shirt van de Eredivisionist. Voetbal International heeft gemeld dat de club erin geslaagd is om Krastev opnieuw te huren van de City Football Group, ondanks eerdere plannen voor een avontuur in Frankrijk.

De 20-jarige Krastev, die vorig seizoen al indruk maakte bij PEC Zwolle, zal dus nog een jaar langer te bewonderen zijn op de Nederlandse velden. Zijn technische vaardigheden en dynamiek op het middenveld hebben hem tot een waardevolle speler gemaakt voor de club. De supporters kunnen zich verheugen op nog meer acties en doelpunten van de talentvolle Bulgaar.

De beslissing om Krastev nog een seizoen te behouden, toont aan dat PEC Zwolle gelooft in zijn potentieel en de impact die hij kan hebben op het team. Met zijn ervaring in de Eredivisie en zijn groeiende ontwikkeling, zal hij een belangrijke rol spelen in de ambities van de club voor het komende seizoen. De fans kunnen niet wachten om hem weer in actie te zien en zijn bijdrage aan het succes van PEC Zwolle te bewonderen.