×
Home Nieuws Livescore

Marco Reus verruilt Borussia Dortmund voor LA Galaxy in VS.

Marco Reus verruilt Borussia Dortmund voor LA Galaxy in VS.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 21:08 uur

Marco Reus zet zijn voetbalcarrière voort aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, in de Verenigde Staten. De voormalige sterspeler van Borussia Dortmund heeft besloten om zich aan te sluiten bij LA Galaxy, zo wordt gemeld door verschillende bronnen, waaronder de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano.

Na jarenlang een icoon te zijn geweest bij Borussia Dortmund, waar hij bekend stond om zijn technische vaardigheden en doelpunten, maakt Reus nu de overstap naar de Major League Soccer. LA Galaxy, een van de meest prestigieuze clubs in de VS, heeft de handtekening van de Duitse international weten te bemachtigen, wat voor opwinding zorgt onder de fans van de club en de competitie.

Met zijn ervaring en kwaliteiten zal Reus ongetwijfeld een belangrijke toevoeging zijn voor LA Galaxy, die hopen op succes in het komende seizoen. De overstap naar de Amerikaanse competitie markeert een nieuw hoofdstuk in de loopbaan van de 32-jarige aanvaller, die klaar is voor een nieuwe uitdaging en avontuur aan de andere kant van de wereld. Voetbalfans zullen gespannen uitkijken naar zijn debuut in de MLS en hoe hij het zal doen in zijn nieuwe omgeving.