×
Home Nieuws Livescore

Australische doelman Matthew Ryan tekent bij AS Roma

Australische doelman Matthew Ryan tekent bij AS Roma
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 20:32 uur

De Australische doelman Matthew Ryan heeft een nieuwe club gevonden na zijn vertrek bij AZ. Na het vastlopen van contractonderhandelingen met de Nederlandse club, heeft Ryan besloten om zich aan te sluiten bij het Italiaanse AS Roma. De ervaren keeper zal zijn talent en ervaring nu inzetten in de Serie A, waar hij hoopt een belangrijke rol te spelen voor zijn nieuwe team.

Ryan stond bekend om zijn indrukwekkende prestaties bij AZ en zal nu de uitdaging aangaan om zich te bewijzen in de Italiaanse competitie. Met zijn scherpe reflexen en leiderschapskwaliteiten zal hij een waardevolle toevoeging zijn voor AS Roma, die op zoek zijn naar versterking op doel. De Australiër kijkt ernaar uit om zich aan te sluiten bij zijn nieuwe team en is vastbesloten om zijn beste spel te laten zien.

De transfer van Ryan naar AS Roma markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière en biedt hem de kans om zich te meten met enkele van de beste spelers en teams in Europa. De doelman is vastberaden om te laten zien wat hij in huis heeft en hoopt met zijn nieuwe club successen te behalen. Fans van zowel Ryan als AS Roma kijken reikhalzend uit naar zijn debuut en zijn benieuwd naar wat de toekomst zal brengen voor de getalenteerde keeper.