×
Home Nieuws Livescore

Thijs Jansen op weg van Feyenoord naar SC Cambuur.

Thijs Jansen op weg van Feyenoord naar SC Cambuur.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 18:24 uur

Feyenoord-doelman Thijs Jansen staat op het punt om een tijdelijke overstap te maken naar SC Cambuur Leeuwarden. Volgens bronnen dicht bij de clubs zijn beide partijen in vergevorderde onderhandelingen over de transfer van de talentvolle keeper. Het lijkt erop dat Jansen binnenkort zijn opwachting zal maken bij de Friese club, waar hij de kans krijgt om meer speeltijd en ervaring op te doen.

De 21-jarige doelman, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens in de jeugdteams van de Rotterdamse club. SC Cambuur ziet in Jansen een waardevolle aanwinst voor het team en is vastbesloten om hem aan te trekken voor de rest van het seizoen.

Hoewel de definitieve details van de overgang nog moeten worden afgerond, lijkt het erop dat Jansen spoedig zijn handtekening zal zetten onder een huurovereenkomst met SC Cambuur. De doelman zelf kijkt uit naar de nieuwe uitdaging en de kans om zich verder te ontwikkelen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal. Feyenoord en SC Cambuur zijn naar verluidt optimistisch over de afronding van de deal en hopen snel tot een akkoord te komen.