×
Home Nieuws Livescore

Zirkzee onthult rugnummer en gesprekken bij Manchester United

Zirkzee onthult rugnummer en gesprekken bij Manchester United
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 18:08 uur

Jonge Nederlandse aanvaller Joshua Zirkzee heeft onthuld dat hij bij Manchester United zal spelen met het iconische nummer 9 of 11 op zijn rug. De veelbelovende voetballer deelde dit nieuws tijdens een interview met Matchday, waarin hij sprak met de bekende Nederlandse rapgroep Broederliefde. Zirkzee, die onlangs de overstap maakte naar de Engelse topclub, gaf ook inzicht in de gesprekken die hij tijdens het EK voerde met zijn nieuwe werkgever.

De keuze voor het rugnummer 9 of 11 bij Manchester United is een belangrijke stap voor de jonge Zirkzee, die hoopt om indruk te maken in de Premier League. Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid lijkt de talentvolle spits goed op zijn plek te zitten bij de Engelse grootmacht. Het dragen van het nummer 9 of 11 zal ongetwijfeld extra motivatie geven aan Zirkzee om te schitteren op het hoogste niveau.

Tijdens het interview met Matchday en Broederliefde sprak Zirkzee ook over de gesprekken die hij voerde met Manchester United tijdens het EK. De aanvaller gaf aan dat de club hem direct aansprak en dat hij zich vereerd voelde om voor zo'n prestigieuze club te mogen spelen. Zirkzee kijkt ernaar uit om zijn talent verder te ontwikkelen en zijn stempel te drukken op het Engelse voetbal, met Manchester United als zijn nieuwe thuisbasis.