×
Home Nieuws Livescore

FC Eindhoven en FC Den Bosch in 'The Last Dance' met Messi en Ronaldo op 9 augustus

FC Eindhoven en FC Den Bosch in 'The Last Dance' met Messi en Ronaldo op 9 augustus
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 17:16 uur

Op 9 augustus staat er een bijzondere 'last dance' op het programma voor FC Eindhoven en FC Den Bosch. De twee Keuken Kampioen Divisie-clubs werden onverwacht in verband gebracht met niemand minder dan Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Transfermarkt, de bekende website voor voetbaltransfers, zorgde voor opschudding door deze geruchten de wereld in te brengen.

Hoewel het voor FC Eindhoven en FC Den Bosch hoogst onwaarschijnlijk lijkt dat Messi en Ronaldo daadwerkelijk naar de Nederlandse tweede divisie zullen komen, zorgt de speculatie voor de nodige opwinding onder de fans. De gedachte aan de twee absolute supersterren die het veld betreden in het shirt van deze clubs is voor velen een droomscenario.

Zowel Messi als Ronaldo hebben aangegeven dat ze nog niet klaar zijn met hun carrière en op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen. De suggestie dat ze mogelijk in de Keuken Kampioen Divisie zouden belanden, lijkt echter meer op een broodje aap verhaal. Toch blijft de voetbalwereld gespannen afwachten op wat er op 9 augustus zal gebeuren, wanneer 'the last dance' van deze twee grootheden plaats zou vinden.