×
Home Nieuws Livescore

Joshua Brenet in de belangstelling van Russische en Turkse clubs

Joshua Brenet in de belangstelling van Russische en Turkse clubs
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 16:56 uur

Voormalig PSV-verdediger Joshua Brenet staat voor een mogelijke voortzetting van zijn carrière in het buitenland. De 30-jarige Nederlandse verdediger heeft de aandacht getrokken van zowel Dinamo Moskou als Istanbul Basaksehir. Het Algemeen Dagblad bracht woensdagmiddag naar buiten dat beide clubs concrete interesse tonen in Brenet.

Na zijn tijd bij PSV, waar hij een belangrijke rol speelde in de verdediging, lijkt Brenet nu klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in het buitenland. Dinamo Moskou en Istanbul Basaksehir zijn geïnteresseerd in de ervaren verdediger en zijn bereid om hem een kans te bieden in respectievelijk Rusland en Turkije.

De keuze tussen Rusland en Turkije zou voor Brenet een interessante afweging kunnen zijn. Beide competities staan bekend om hun fysieke spel en uitdagende tegenstand. Dinamo Moskou en Istanbul Basaksehir hopen met de komst van Brenet hun defensie te versterken en zijn ervaring en kwaliteiten toe te voegen aan het team.

Het is nog niet bekend welke club de voorkeur van Brenet heeft of wanneer een eventuele transfer zou kunnen plaatsvinden. Fans en volgers van de verdediger zullen met spanning afwachten op verdere ontwikkelingen in deze transferperiode. Joshua Brenet staat op het punt om een nieuwe stap te zetten in zijn professionele voetbalcarrière, en het lijkt erop dat zowel Rusland als Turkije serieuze opties zijn voor de Nederlandse verdediger.