×
Home Nieuws Livescore

John Heitinga assistent van Arne Slot bij Liverpool. Bevestigd!

John Heitinga assistent van Arne Slot bij Liverpool. Bevestigd!
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 16:48 uur

Voormalig Ajax-coach John Heitinga treedt toe tot het trainersstaf van Liverpool als assistent van hoofdcoach Arne Slot. De Engelse club heeft vandaag de komst van de ervaren Nederlander bevestigd. Heitinga, die een succesvolle carrière als voetballer achter de rug heeft, zal nu zijn kennis en expertise inzetten om Liverpool te ondersteunen in hun jacht op succes in zowel de nationale als internationale competities.

Met zijn achtergrond als speler en coach bij topclubs zoals Ajax, brengt Heitinga een schat aan ervaring en tactisch inzicht met zich mee naar Anfield. Zijn aanstelling als assistent van Slot markeert een belangrijke stap voor Liverpool, aangezien de club ernaar streeft om hun positie aan de top van het Engelse voetbal te handhaven en te versterken.

Heitinga's rol als assistent zal naar verwachting een cruciale bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team en de individuele spelers. Zijn kennis van het spel en zijn vermogen om talent te herkennen en te ontwikkelen, zullen van onschatbare waarde zijn voor Liverpool in hun streven naar succes op alle fronten. De fans van de club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de toevoeging van Heitinga aan de technische staf en kijken reikhalzend uit naar wat de toekomst zal brengen onder zijn leiding.