×
Home Nieuws Livescore

René van der Gijp plant vertrek bij VI in 2025.

René van der Gijp plant vertrek bij VI in 2025.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 16:00 uur

René van der Gijp, de bekende vaste tafelgast van het populaire praatprogramma Vandaag Inside, heeft aangegeven dat hij mogelijk op zoek is naar nieuwe avonturen. De voetbalanalist lijkt aan te sturen op een vertrek bij het programma, waar hij al jarenlang een vertrouwd gezicht is. Van der Gijp heeft aangegeven dat hij van plan is om in de zomer van 2025 een punt te zetten achter zijn rol als tafelgast.

Het nieuws over het mogelijke vertrek van René van der Gijp heeft voor de nodige opschudding gezorgd onder de fans van Vandaag Inside. De ex-voetballer staat bekend om zijn scherpe analyses en humoristische bijdragen aan het programma, en zijn afwezigheid zou een groot gemis zijn voor de kijkers. Het is nog niet duidelijk wat de exacte redenen zijn achter zijn besluit om te vertrekken, maar Van der Gijp lijkt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Met zijn aankondiging om Vandaag Inside te verlaten, opent René van der Gijp de deur naar een onzekere toekomst. Zal hij zijn carrière voortzetten in een andere televisieprogramma, of wellicht een nieuwe weg inslaan buiten de wereld van de media? Fans en collega's zullen de komende tijd ongetwijfeld gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen rondom het vertrek van deze markante persoonlijkheid uit de Nederlandse televisiewereld.