×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord zoekt 9 miljoen voor transfer Jun-ho Bae

Feyenoord zoekt 9 miljoen voor transfer Jun-ho Bae
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 15:56 uur

Feyenoord staat voor een grote uitdaging in hun streven om Jun-ho Bae naar Rotterdam te halen. Volgens de Zuid-Koreaanse journalist Jason Lee is er een aanzienlijke som geld nodig om Stoke City te overtuigen om afstand te doen van de talentvolle speler. Het gaat naar verluidt om een bedrag van maar liefst negen miljoen euro dat Feyenoord op tafel moet leggen om de transfer te realiseren.

Jun-ho Bae, een veelbelovende speler uit Zuid-Korea, heeft de aandacht getrokken van Feyenoord vanwege zijn indrukwekkende prestaties bij Stoke City. De Rotterdamse club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team en is vastbesloten om hem naar De Kuip te halen. Echter, de financiële eisen van Stoke City vormen een obstakel voor Feyenoord in hun streven naar het aantrekken van Bae.

De transfer van Jun-ho Bae naar Feyenoord zou een belangrijke stap zijn voor zowel de speler als de club. Voor Feyenoord betekent het versterken van de selectie met een talentvolle speler met internationale ervaring. Voor Bae zelf opent een overstap naar de Eredivisie nieuwe perspectieven en uitdagingen in zijn carrière. Het is nu aan Feyenoord om te bepalen of zij bereid zijn om het benodigde bedrag van negen miljoen euro op tafel te leggen om Jun-ho Bae naar Rotterdam te halen.