×
Home Nieuws Livescore

Brian Priske verwacht Bijlow bij Feyenoord ondanks contractverlenging Wellenreuther

Brian Priske verwacht Bijlow bij Feyenoord ondanks contractverlenging Wellenreuther
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 15:40 uur

Feyenoord-trainer Brian Priske heeft er alle vertrouwen in dat doelman Justin Bijlow ook komend seizoen het doel van de Rotterdamse club zal verdedigen. Dit ondanks de recente contractverlenging van Timon Wellenreuther, zo meldt het Algemeen Dagblad. Priske benadrukt dat Bijlow een belangrijke speler is voor Feyenoord en dat hij verwacht dat de talentvolle doelman zijn ontwikkeling bij de club zal voortzetten.

De Deense coach is vol lof over de kwaliteiten van Bijlow en ziet hem als een cruciale speler in het team. Priske gelooft dat de concurrentie met Wellenreuther de prestaties van beide keepers alleen maar ten goede zal komen. Hij benadrukt het belang van een gezonde concurrentiestrijd binnen de selectie om het beste in spelers naar boven te halen.

Bijlow zelf heeft nog niet gereageerd op de contractverlenging van Wellenreuther, maar de jonge doelman heeft eerder aangegeven graag bij Feyenoord te willen blijven en zich verder te willen ontwikkelen. Met het vertrouwen van Priske en de steun van de clubleiding lijkt een langer verblijf van Bijlow in De Kuip dan ook een logische stap.