×
Home Nieuws Livescore

Thiago Alcantara sluit zich aan bij technische staf Barcelona

Thiago Alcantara sluit zich aan bij technische staf Barcelona
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 15:32 uur

Voormalig voetbalster Thiago Alcantara heeft een nieuwe rol gevonden binnen FC Barcelona nadat hij onlangs zijn actieve carrière als speler heeft beëindigd. De Spaanse middenvelder zal tijdelijk deel uitmaken van de technische staf van de club, waar hij zijn kennis en ervaring zal inzetten om bij te dragen aan het succes van de Catalanen.

Alcantara zal gaan samenwerken met niemand minder dan Hansi Flick, een oude bekende van de voormalige speler. Flick, die eerder succesvol was als hoofdtrainer van Bayern München, heeft Alcantara verwelkomd in zijn team en kijkt uit naar de samenwerking met de talentvolle Spanjaard.

De toevoeging van Alcantara aan de technische staf van FC Barcelona wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de club. Met zijn inzicht in het spel en zijn passie voor voetbal, wordt verwacht dat Alcantara een positieve bijdrage zal leveren aan de ontwikkeling van het team en de spelers. De fans van Barcelona zijn dan ook enthousiast over de komst van de voormalige sterspeler in zijn nieuwe rol en kijken uit naar wat de toekomst zal brengen onder leiding van Alcantara en Flick.