×
Home Nieuws Livescore

Transfer De Ligt naar Manchester United onzeker door Yoro

Transfer De Ligt naar Manchester United onzeker door Yoro
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 15:24 uur

Het langverwachte nieuws over de transfer van Matthijs de Ligt naar Manchester United blijkt voorlopig van de baan te zijn. Volgens de bekende sportjournalist Florian Plettenberg is de overgang van de Nederlandse verdediger naar de Engelse club niet langer een zekerheid. De reden hiervoor is de onverwachte ontwikkeling rondom de komst van Leny Yoro, die een onverwachte wending aan het transferverhaal heeft gegeven.

De geruchten over de mogelijke transfer van De Ligt naar Manchester United deden al geruime tijd de ronde in de voetbalwereld. Fans en experts keken reikhalzend uit naar de officiële aankondiging van de deal, maar nu lijkt het erop dat deze overgang voorlopig op losse schroeven staat. De plotselinge opkomst van Leny Yoro als potentiële nieuwe speler voor de Engelse club heeft de situatie drastisch veranderd.

De Ligt, die momenteel bij Juventus speelt, stond bekend als een van de meest gewilde verdedigers in Europa. Zijn mogelijke transfer naar Manchester United leek een logische stap in zijn carrière, maar de recente ontwikkelingen hebben alles op losse schroeven gezet. Het is nu afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontvouwen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om de handtekening van de talentvolle verdediger.