×
Home Nieuws Livescore

Weghorst's terugkeer naar Eredivisie onzeker, Ajax in strijd

Weghorst's terugkeer naar Eredivisie onzeker, Ajax in strijd
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 13:24 uur

Het lijkt erop dat de terugkeer van Wout Weghorst naar de Eredivisie steeds onwaarschijnlijker wordt. FC Twente heeft de hoop op de komst van de Oranje-spits al opgegeven, en ook voor Ajax lijkt het geen makkelijke opgave te worden om hem te contracteren. Dit nieuws komt naar buiten via Voetbal International, die aangeven dat de kans op een transfer van Weghorst naar een Nederlandse club steeds kleiner wordt.

Weghorst, die momenteel actief is bij het Duitse VfL Wolfsburg, stond hoog op het verlanglijstje van zowel FC Twente als Ajax. Echter, door verschillende omstandigheden lijkt een overstap naar de Eredivisie nu verder weg dan ooit. FC Twente heeft inmiddels de hoop opgegeven en richt zich op andere opties, terwijl Ajax nog steeds in de race lijkt te zijn, maar voor een lastige opgave staat om Weghorst binnen te halen.

De 28-jarige spits heeft in het verleden zijn waarde bewezen in zowel de Eredivisie als de Bundesliga, en zijn mogelijke terugkeer naar Nederland zorgde voor de nodige opwinding onder voetbalfans. Echter, met FC Twente die niet meer rekent op zijn komst en Ajax die voor een uitdaging staat, lijkt het erop dat Weghorst voorlopig in het buitenland actief zal blijven. Voetbal International zal de ontwikkelingen rondom deze transfergeruchten blijven volgen en updates verstrekken zodra er meer bekend is.