×
Home Nieuws Livescore

Heerenveen en Feyenoord in gesprek over transfer Sebaoui

Heerenveen en Feyenoord in gesprek over transfer Sebaoui
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 12:16 uur

SC Heerenveen en Feyenoord zitten binnenkort om de onderhandelingstafel om de mogelijke transfer van Ilias Sebaoui te bespreken. Volgens bronnen van 1908.nl hebben de Friezen serieuze interesse in de 22-jarige linksbuiten en streven ze niet alleen naar een huurovereenkomst, maar willen ze ook een optie tot koop bedingen. Echter, ondanks de interesse van Heerenveen zijn er meerdere clubs die azen op de handtekening van Sebaoui.

De talentvolle Sebaoui heeft de aandacht getrokken van verschillende clubs, waaronder Feyenoord, die nu in gesprek zijn met Heerenveen over een mogelijke deal. De Friezen zien potentie in de jonge speler en willen hem graag aan hun selectie toevoegen voor de komende seizoenen. De optie tot koop die zij willen bedingen, toont aan dat ze geloven in de kwaliteiten van Sebaoui en hem graag voor de lange termijn aan zich willen binden.

Hoewel Heerenveen en Feyenoord de gesprekken voeren, is het nog niet zeker waar Sebaoui zijn toekomst zal liggen. Andere clubs hebben ook interesse getoond in de linksbuiten, waardoor de strijd om zijn handtekening nog niet gestreden is. Het belooft een spannende periode te worden voor Sebaoui, terwijl de clubs hun best doen om de beste deal te sluiten en de speler aan zich te binden voor het aankomende seizoen.