×
Home Nieuws Livescore

Manchester United strikt talent Leny Yoro voor neus Real.

Manchester United strikt talent Leny Yoro voor neus Real.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 11:48 uur

Manchester United lijkt een grote slag te slaan door de talentvolle verdediger Leny Yoro binnen te halen. De Engelse topclub, onder leiding van manager Erik ten Hag, lijkt de achttienjarige speler weg te kapen voor de neus van Real Madrid. Volgens bronnen, waaronder The Athletic, is de transfer van Yoro naar Manchester United zeer waarschijnlijk.

De jonge verdediger wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa. Manchester United lijkt echter de race te winnen om Yoro aan hun selectie toe te voegen. Met de ervaren Ten Hag aan het roer, die bekend staat om zijn oog voor talentontwikkeling, lijkt Yoro bij United in goede handen te zijn.

De transfer van Yoro naar Manchester United zou een flinke klap zijn voor Real Madrid, die ook interesse toonde in de verdediger. De Spaanse grootmacht zal nu op zoek moeten naar alternatieve versterkingen om hun defensie te versterken. Voor Manchester United betekent de mogelijke komst van Yoro een versterking van hun achterhoede en een investering in de toekomst van de club.