×
Home Nieuws Livescore

Shiloh 't Zand op weg naar vertrek bij Feyenoord.

Shiloh 't Zand op weg naar vertrek bij Feyenoord.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 11:32 uur

Feyenoord lijkt afscheid te gaan nemen van Shiloh 't Zand. De 21-jarige middenvelder staat op het punt om de Rotterdamse club te verlaten, zo meldt het Algemeen Dagblad. Er zijn twee opties voor de toekomst van 't Zand: een tijdelijke overstap naar sc Heerenveen, waar hij onder de vleugels van Robin van Persie zou kunnen spelen, of een definitieve transfer naar het buitenland.

De jonge talentvolle speler heeft nog niet veel speeltijd gekregen bij Feyenoord en lijkt elders meer kansen te willen grijpen. Bij sc Heerenveen zou hij onder de ervaren Van Persie kunnen groeien en zich verder ontwikkelen in de Eredivisie. Een tijdelijke overgang naar de Friese club kan voor 't Zand een goede stap zijn om meer ervaring op te doen op het hoogste niveau van het Nederlandse voetbal.

Echter, een permanente transfer naar het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden voor Shiloh 't Zand. Clubs uit het buitenland tonen interesse in de jonge middenvelder en een avontuur over de grens lonkt. Het is nog niet bekend welke clubs concrete belangstelling hebben getoond, maar 't Zand lijkt open te staan voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière buiten Nederland.

De komende periode zal duidelijkheid moeten brengen over de toekomst van Shiloh 't Zand. Feyenoord, sc Heerenveen en eventuele buitenlandse clubs zullen naar verwachting snel tot een beslissing komen over de volgende stap in de loopbaan van de talentvolle middenvelder. Vooral voor 't Zand zelf is het belangrijk om de juiste keuze te maken voor zijn verdere ontwikkeling als voetballer.