×
Home Nieuws Livescore

Paris Saint-Germain dichtbij transfer Victor Osimhen van Napoli

Paris Saint-Germain dichtbij transfer Victor Osimhen van Napoli
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 11:16 uur

Paris Saint-Germain staat op het punt om Victor Osimhen binnen te halen en neemt de transfer serieus. De 24-jarige spits van Napoli zou al snel naar Parijs kunnen vliegen om de deal af te ronden. Volgens Italiaanse bronnen van Il Matino is PSG druk bezig om de komst van Osimhen te realiseren. De Franse kampioen lijkt vastberaden om de Nigeriaanse aanvaller aan te trekken en is bezig met de laatste details van de overeenkomst.

Osimhen, die momenteel bij Napoli speelt, wordt gezien als een veelbelovend talent in het Europese voetbal. Zijn potentieel heeft de interesse gewekt van topclubs zoals Paris Saint-Germain. De spits heeft laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om op het hoogste niveau te presteren en lijkt klaar voor een nieuwe uitdaging bij de Franse grootmacht.

Als de transfer doorgaat, zal Osimhen zich kunnen aansluiten bij een sterrenteam met spelers als Neymar en Kylian Mbappé. De aanwezigheid van zulke topspelers kan de ontwikkeling van de Nigeriaanse spits verder stimuleren en hem helpen zijn potentieel volledig te benutten. Paris Saint-Germain lijkt vastbesloten om Osimhen te verwelkomen en hem een belangrijke rol te geven in het team voor het komende seizoen.