×
Home Nieuws Livescore

PSV vreest langere afwezigheid Obispo dan verwacht.

PSV vreest langere afwezigheid Obispo dan verwacht.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 10:56 uur

PSV zal het voorlopig zonder Armando Obispo moeten stellen, aangezien de verdediger naar verwachting langer uit de roulatie zal zijn dan aanvankelijk gedacht. Het Eindhovens Dagblad rapporteert dat de 25-jarige speler mogelijk enkele maanden aan de kant zal staan vanwege een blessure. Dit nieuws komt als een tegenvaller voor de club, aangezien Obispo een belangrijke schakel is in de defensie van PSV.

De blessure van Obispo zal een flinke uitdaging vormen voor de technische staf van PSV, die nu op zoek zal moeten naar alternatieve opties om het gemis van de verdediger op te vangen. Met zijn ervaring en kwaliteiten zal het niet eenvoudig zijn om een directe vervanger te vinden voor Obispo, waardoor de druk op de rest van het team zal toenemen.

De supporters van PSV zullen teleurgesteld zijn door het nieuws over de blessure van Obispo, aangezien hij een geliefde speler is binnen de club. Het is nu aan de overige spelers om op te staan en zich te bewijzen in de afwezigheid van de geblesseerde verdediger. PSV zal moeten laten zien dat ze als team kunnen presteren, zelfs zonder een belangrijke speler als Obispo in de basisopstelling.