×
Home Nieuws Livescore

Mexicaanse voetbalbond ontslaat bondscoach na Copa America

Mexicaanse voetbalbond ontslaat bondscoach na Copa America
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 10:32 uur

Na een teleurstellende vroege uitschakeling op de Copa America heeft de Mexicaanse voetbalbond besloten om bondscoach Jaime Lozano aan de kant te zetten. De tegenvallende prestaties van het Mexicaanse nationale team hebben geleid tot deze drastische beslissing. Lozano, die sinds 2019 aan het roer stond, kon niet voldoen aan de verwachtingen van de bond en de fans.

Met het ontslag van Lozano is de Mexicaanse voetbalbond nu op zoek naar een nieuwe bondscoach om het team weer op de rails te krijgen. Dit is echter niet het enige land dat op zoek is naar een nieuwe oefenmeester. Eerder werd ook de Amerikaanse bondscoach Gregg Berhalter ontslagen na teleurstellende resultaten.

De Mexicaanse voetbalbond staat voor een belangrijke beslissing in de zoektocht naar een geschikte opvolger voor Lozano. De nieuwe bondscoach zal de taak hebben om het team te herstructureren en weer naar succes te leiden. Met het oog op het WK van 2026, dat mede door Mexico wordt georganiseerd, is er veel druk om de juiste keuze te maken en het nationale team weer op het hoogste niveau te brengen.