×
Home Nieuws Livescore

Paul Simonis en Kees van Wonderen: mentorrelatie met hobbels

Paul Simonis en Kees van Wonderen: mentorrelatie met hobbels
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 10:24 uur

Paul Simonis, de kersverse trainer van Go Ahead Eagles, heeft een mentor in de vorm van Kees van Wonderen. Ondanks deze mentorrelatie verliep de kennismaking tussen de twee niet geheel vlekkeloos. Simonis, die onlangs werd aangesteld als hoofdcoach van de club, keek aanvankelijk op tegen Van Wonderen als zijn mentor. Echter, al snel bleek dat de klik tussen de twee niet direct aanwezig was.

Van Wonderen, die zelf een succesvolle carrière als voetballer achter de rug heeft en nu als trainer actief is, staat bekend om zijn scherpe inzichten en coachingsvaardigheden. Simonis hoopte dan ook veel te kunnen leren van zijn mentor. Desondanks bleek de communicatie tussen de twee aanvankelijk stroef te verlopen, wat resulteerde in een moeizame start van hun samenwerking.

Ondanks het stroeve begin zijn beide heren vastbesloten om de samenwerking te laten slagen. Simonis heeft aangegeven dat hij veel respect heeft voor Van Wonderen en zijn kennis en ervaring wil benutten om zichzelf verder te ontwikkelen als trainer. Van Wonderen op zijn beurt staat open voor de nieuwe uitdaging om Simonis te begeleiden en te ondersteunen in zijn rol bij Go Ahead Eagles. Met wederzijds respect en inzet lijken de twee trainers vastbesloten om samen te werken aan het succes van de club.