×
Home Nieuws Livescore

CD Castellón versterkt Nederlandse enclave met Nick van der Velden

CD Castellón versterkt Nederlandse enclave met Nick van der Velden
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 08:32 uur

De Nederlandse invloed bij CD Castellón groeit gestaag. De Spaanse club, die momenteel onder leiding staat van Dick Schreuder, heeft een nieuwe aanwinst binnengehaald in de vorm van Nick van der Velden. De ervaren middenvelder maakt de overstap van AZ naar de eerstedivisionist, zo meldt De Telegraaf.

Met de komst van Van der Velden breidt de Nederlandse enclave zich verder uit binnen de gelederen van CD Castellón. De club lijkt steeds meer een thuis te worden voor talentvolle Nederlandse spelers en trainers. Onder leiding van Schreuder hopen zij hun stempel te drukken in de Spaanse competitie en wellicht voor verrassingen te zorgen.

Van der Velden, die zijn sporen heeft verdiend in het Nederlandse voetbal, kijkt uit naar zijn avontuur bij CD Castellón. De middenvelder is vastberaden om een belangrijke rol te spelen in het team en zijn ervaring en kwaliteiten in te zetten om de club naar successen te leiden. Met zijn techniek, inzicht en drive kan hij een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Schreuder.

De transfer van Van der Velden naar CD Castellón markeert een nieuwe stap in zijn carrière en opent de deur naar een nieuw hoofdstuk in het Spaanse voetbal. De Nederlandse enclave bij de club groeit gestaag en met de komst van de ervaren middenvelder lijkt de toekomst van CD Castellón steeds meer oranje gekleurd te worden.