×
Home Nieuws Livescore

Jürgen Klopp weigert Engeland als bondscoach na Liverpool.

Jürgen Klopp weigert Engeland als bondscoach na Liverpool.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 17 juli 2024 07:16 uur

Voormalig Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft duidelijk gemaakt dat hij niet beschikbaar zal zijn om de rol van bondscoach van Engeland op zich te nemen. De Duitse trainer, die aan het einde van het vorige seizoen afscheid nam van Liverpool, heeft besloten om vast te houden aan zijn sabbatical. Dit nieuws werd gemeld door The Telegraph.

Klopp, die bekend staat om zijn succesvolle periode bij Liverpool waarin hij onder meer de Premier League en de Champions League won, wordt al lange tijd genoemd als mogelijke kandidaat voor de positie van bondscoach van Engeland. Echter, fans en officials zullen teleurgesteld zijn om te horen dat Klopp momenteel niet geïnteresseerd is in een dergelijke rol en zich liever richt op zijn rustperiode.

De 54-jarige Klopp geniet momenteel van zijn vrije tijd na een intensieve periode bij Liverpool, waar hij geliefd was bij de spelers en fans. Zijn beslissing om niet in te gaan op een mogelijke functie bij het Engelse nationale team zal zeker een domper zijn voor diegenen die hoopten op zijn komst. Klopp lijkt vastbesloten om zijn rust te nemen en zich te focussen op zijn eigen welzijn, in plaats van direct weer in het diepe te springen met een nieuwe uitdaging.