×
Home Nieuws Livescore

Enzo Fernandez onder vuur na racistisch lied bij Chelsea

Enzo Fernandez onder vuur na racistisch lied bij Chelsea
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 23:48 uur

Na het winnen van de Copa America heeft Enzo Fernandez, de Argentijnse international, zichzelf in een lastige positie gebracht bij zijn terugkeer naar Chelsea. De voetballer heeft namelijk voor ophef gezorgd door een racistisch en discriminerend lied te zingen over de Franse selectie. Dit incident heeft geleid tot verontwaardiging bij zijn Chelsea-teamgenoten Wesley Fofana, Axel Disasi en Malo Gusto.

De actie van Fernandez heeft tot onbegrip en teleurstelling geleid binnen de Chelsea-selectie. Wesley Fofana, Axel Disasi en Malo Gusto hebben duidelijk laten merken dat zij niet achter de racistische en discriminerende uitingen van hun medespeler staan. De sfeer binnen het team is gespannen en er zal wat uit te leggen zijn wanneer Fernandez terugkeert bij de club.

Chelsea zal naar verwachting stappen ondernemen om deze kwestie aan te pakken en te zorgen voor een passende reactie op het gedrag van Enzo Fernandez. Het incident werpt een schaduw over de prestaties van de voetballer en zal ongetwijfeld gevolgen hebben voor zijn positie binnen het team en zijn reputatie binnen de voetbalwereld. Het is afwachten hoe Chelsea en Fernandez hiermee om zullen gaan en welke maatregelen er genomen zullen worden om deze situatie recht te zetten.