×
Home Nieuws Livescore

André Ramalho keert terug naar Brazilië bij Corinthians.

André Ramalho keert terug naar Brazilië bij Corinthians.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 22:16 uur

De Braziliaanse verdediger André Ramalho keert terug naar zijn geboorteland om zijn voetbalcarrière voort te zetten. Na een succesvolle periode in Europa heeft de 32-jarige speler besloten om zich aan te sluiten bij Corinthians, een van de meest prestigieuze clubs in Brazilië. De transfer van Ramalho werd officieel bevestigd tijdens een presentatie op dinsdag, waarbij de verdediger enthousiast sprak over zijn nieuwe uitdaging.

Ramalho heeft een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd tijdens zijn tijd bij Europese clubs, maar voelt nu de drang om terug te keren naar zijn roots en zijn talenten te tonen in de Braziliaanse competitie. Met zijn ervaring en leiderschap hoopt hij een waardevolle toevoeging te zijn voor Corinthians en bij te dragen aan het succes van de club.

De supporters van Corinthians kunnen zich verheugen op de komst van Ramalho, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn toewijding aan het team. Met zijn ervaring en vastberadenheid zal hij ongetwijfeld een belangrijke speler worden in de opstelling van de club en een inspiratiebron vormen voor zijn medespelers. De fans kijken reikhalzend uit naar zijn debuut en hopen op een succesvolle samenwerking met de Braziliaanse verdediger.