×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord bedingt terugkoopoptie bij verkoop Nesto Groen

Feyenoord bedingt terugkoopoptie bij verkoop Nesto Groen
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 19:32 uur

Feyenoord heeft een slimme zet gedaan door een terugkoopoptie te bedingen bij de verkoop van Nesto Groen. Dit nieuws werd onthuld door Niels van Duinen, de technisch manager van Excelsior, in een interview met het Algemeen Dagblad. De Rotterdamse club heeft hiermee de mogelijkheid om de talentvolle speler in de toekomst weer terug te halen naar De Kuip, mocht dat wenselijk zijn.

De terugkoopoptie is een interessante strategische zet van Feyenoord, aangezien Groen wordt gezien als een veelbelovend talent met potentieel voor de toekomst. Door deze clausule in het verkoopcontract op te nemen, houdt de club de regie in handen en kan het inspelen op eventuele ontwikkelingen in de carrière van de jonge speler.

Niels van Duinen benadrukte in het interview met het Algemeen Dagblad dat de samenwerking tussen Excelsior en Feyenoord op een constructieve manier tot stand is gekomen. De clubs hebben op een professionele manier onderhandeld over de transfer van Groen en zijn tot een overeenkomst gekomen die voor beide partijen gunstig is.

De terugkoopoptie bij de verkoop van Nesto Groen is een voorbeeld van hoe clubs op een slimme en strategische manier kunnen omgaan met transfers en talentontwikkeling. Het laat zien dat Feyenoord oog heeft voor de toekomst en bereid is om te investeren in jonge spelers met potentieel.