×
Home Nieuws Livescore

Raphaël Sarfo kiest voor Patro Eisden na Ajax-afscheid.

Raphaël Sarfo kiest voor Patro Eisden na Ajax-afscheid.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 19:16 uur

De Nederlandse verdediger Raphaël Sarfo heeft een nieuwe club gevonden om zijn voetballoopbaan voort te zetten. Na het aflopen van zijn contract bij Ajax, heeft Sarfo besloten om de overstap te maken naar Patro Eisden, een Belgische club. De 23-jarige Sarfo zal bij Patro Eisden zijn kwaliteiten als verdediger gaan laten zien, nadat hij transfervrij de overstap heeft gemaakt.

Sarfo, die bekend staat om zijn sterke verdedigende spel en zijn tactisch inzicht, kijkt uit naar de nieuwe uitdaging bij Patro Eisden. De jonge talentvolle speler heeft bij Ajax ervaring opgedaan op hoog niveau en hoopt deze ervaring nu te kunnen benutten in de Belgische competitie. Met zijn snelheid, duelkracht en goede positionering zal Sarfo een waardevolle toevoeging zijn voor het team van Patro Eisden.

De overstap van Sarfo naar Patro Eisden markeert een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarin hij zich verder kan ontwikkelen als voetballer. De Belgische club heeft vertrouwen in de kwaliteiten van Sarfo en ziet in hem een belangrijke versterking voor de verdediging. Sarfo zelf is vastberaden om te laten zien wat hij in huis heeft en hoopt met zijn nieuwe club successen te behalen in de competitie.