×
Home Nieuws Livescore

Stade Rennais toont interesse in Crysencio Summerville

Stade Rennais toont interesse in Crysencio Summerville
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 18:48 uur

Het Franse Stade Rennais heeft naar verluidt interesse getoond in de Nederlandse voetballer Crysencio Summerville. Volgens berichten van Foot Mercato zou de club zich willen versterken met de jonge talentvolle speler, die momenteel onder contract staat bij Feyenoord. De mogelijke interesse van Stade Rennais komt voort uit de aanstaande transfer van Désiré Doué, waardoor er ruimte vrijkomt in de selectie van de Franse club.

Summerville, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft indruk gemaakt in de Eredivisie en lijkt nu de aandacht te trekken van buitenlandse clubs. Met Stade Rennais als potentiële nieuwe bestemming, zou de jonge Nederlander een kans kunnen krijgen om zijn talent verder te ontwikkelen in de competitieve Ligue 1.

De nummer tien van Frankrijk lijkt serieus te overwegen om Summerville aan te trekken als versterking voor het team. De transfermarkt is in volle gang en het is nog afwachten of de interesse daadwerkelijk zal leiden tot een concrete aanbieding voor de Feyenoord-aanvaller. Voor Summerville zou een overstap naar Stade Rennais een nieuwe stap in zijn carrière kunnen betekenen, waarbij hij zich verder kan ontwikkelen op het hoogste niveau van het Franse voetbal.