×
Home Nieuws Livescore

Pröpper: FC Twente verwacht zwaarder seizoen, derde plek geen focus

Pröpper: FC Twente verwacht zwaarder seizoen, derde plek geen focus
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 18:32 uur

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en FC Twente-captain Robin Pröpper voorspelt dat zijn team het dit jaar zwaarder zal krijgen dan vorig seizoen. De Tukkers eindigden vorig jaar op een knappe derde plek, maar Pröpper is realistisch en benadrukt dat het herhalen van die prestatie niet de primaire doelstelling is. Met sterkere tegenstanders en hogere verwachtingen zal FC Twente volgens Pröpper bij vlagen flink op de proef worden gesteld.

Pröpper, die een belangrijke leidersrol vervult binnen het team, erkent dat de lat hoger ligt voor FC Twente na het succesvolle vorige seizoen. De druk om te presteren zal groter zijn en de tegenstand zal sterker zijn. Desondanks blijft de captain optimistisch en vastberaden om samen met zijn teamgenoten het maximale uit het nieuwe seizoen te halen. Pröpper benadrukt dat FC Twente klaar is om de uitdagingen aan te gaan en te laten zien wat ze waard zijn.

Met de start van het nieuwe seizoen in zicht, kijkt Pröpper vol vertrouwen naar de toekomst. Hij gelooft in de kracht en het potentieel van het team en is vastbesloten om samen met zijn medespelers te strijden voor succes. Hoewel de weg naar de top dit jaar wellicht hobbeliger zal zijn, is Pröpper ervan overtuigd dat FC Twente klaar is om te laten zien dat ze tot de top van de Eredivisie behoren. Het belooft een spannend en uitdagend seizoen te worden voor de Tukkers, maar met Pröpper aan het roer zijn ze vastberaden om te blijven verrassen en te strijden voor een plek in de top van de competitie.