×
Home Nieuws Livescore

Marseille bereikt akkoord met Greenwood volgens The Athletic

Marseille bereikt akkoord met Greenwood volgens The Athletic
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 18:08 uur

Olympique Marseille heeft een grote slag geslagen op de transfermarkt door een persoonlijk akkoord te bereiken met de talentvolle aanvaller Mason Greenwood. Dit nieuws werd gemeld door The Athletic, een betrouwbare bron in de voetbalwereld. De Franse club heeft eerder al een overeenkomst gesloten met Manchester United, de huidige club van Greenwood, waardoor de weg vrij is gemaakt voor de transfer van de jonge speler.

Greenwood, die bekend staat om zijn doelpunten en technische vaardigheden, wordt gezien als een van de grootste talenten in het hedendaagse voetbal. Zijn potentieel heeft meerdere topclubs aangetrokken, maar het lijkt erop dat Marseille de race heeft gewonnen om zijn handtekening binnen te halen. De aanvaller zal naar verwachting een belangrijke aanwinst zijn voor de Franse club en hun ambities in zowel de nationale competitie als internationale toernooien versterken.

De transfer van Greenwood naar Marseille markeert een nieuwe fase in zijn carrière, waarin hij de kans krijgt om zijn talent verder te ontwikkelen en te schitteren op het hoogste niveau van het Europese voetbal. Voor Manchester United betekent het vertrek van Greenwood een verlies van een veelbelovende speler, maar de club zal ongetwijfeld op zoek gaan naar vervangers om het vertrek van de aanvaller op te vangen. De fans van zowel Marseille als Manchester United zullen met spanning uitkijken naar de officiële bevestiging van de transfer en de eerste optredens van Greenwood in het shirt van zijn nieuwe club.