×
Home Nieuws Livescore

Jonge Nederlandse voetballer verruilt Eredivisie voor Kroatische uitdaging!

Jonge Nederlandse voetballer verruilt Eredivisie voor Kroatische uitdaging!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 22:32 uur

Go Ahead Eagles heeft afscheid genomen van een van hun spelers, Jahnoah Markelo. De vleugelaanvaller heeft ervoor gekozen om zijn voetbalcarrière voort te zetten bij het Kroatische NK Kustosija, dat actief is op het derde niveau van het voetbal.

Markelo maakte in de zomer van 2022 de overstap van FC Twente naar Go Ahead Eagles. Helaas kreeg hij weinig speelminuten en wist hij niet echt indruk te maken als buitenspeler. In het afgelopen seizoen kwam hij slechts vijf keer in actie in de Eredivisie, zonder doelpunten te maken.

De transferperiode is in de meeste Europese competities al gesloten, maar in Kroatië is de markt nog open tot en met 8 september. Hierdoor kon de overstap naar NK Kustosija gerealiseerd worden. Terwijl Go Ahead Eagles afscheid nam van Markelo, heeft de club wel de contractverlenging van een andere buitenspeler kunnen regelen. Bobby Adekanye heeft woensdag een nieuw contract getekend bij De Adelaarshorst, waardoor hij tot medio 2025 speler blijft van Go Ahead Eagles.

Jahnoah Markelo zal zijn voetbalcarrière dus voortzetten in Kroatië. Go Ahead Eagles en de aanvaller hebben overeenstemming bereikt met NK Kustosija uit Zagreb over de overstap naar de Kroatische club. We wensen Jahnoah veel succes in zijn verdere carrière!