×
Home Nieuws Livescore

Southgate niet langer in beeld voor Manchester United

Southgate niet langer in beeld voor Manchester United
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 17:24 uur

In een verrassende wending in de voetbalwereld lijkt Gareth Southgate niet langer in de race te zijn voor de positie van opvolger van Erik ten Hag bij Manchester United. Aanvankelijk werd de bondscoach van het Engelse elftal genoemd als een mogelijke kandidaat voor de functie, maar recente ontwikkelingen hebben deze speculaties tenietgedaan.

Na zijn vertrek bij het Engelse nationale team leken de kansen van Southgate op een overstap naar Old Trafford te stijgen. Echter, recente berichten suggereren dat de situatie nu volledig is veranderd en een move naar Manchester United niet langer op tafel ligt voor de ervaren coach. Fans en analisten zijn verrast door deze ontwikkeling, die de geruchtenmolen rondom de trainerscarrousel in het internationale voetbal verder aanwakkert.

Hoewel Southgate in het verleden succesvol werk heeft verricht met het Engelse nationale team, blijft de toekomst van de coach nu onzeker. Met Manchester United op zoek naar een nieuwe manager, zullen de komende dagen cruciaal zijn in het bepalen van de volgende stap in de carrière van Gareth Southgate. Voetbalfans wereldwijd zullen gespannen afwachten op verdere ontwikkelingen in deze boeiende saga.