×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle huurt Tristan Gooijer voor seizoen van Ajax.

PEC Zwolle huurt Tristan Gooijer voor seizoen van Ajax.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 16:48 uur

PEC Zwolle versterkt de verdediging met de tijdelijke komst van Tristan Gooijer, die wordt overgenomen van Ajax. De 19-jarige verdediger zal voor één seizoen uitkomen voor de club uit Zwolle, nadat de Amsterdammers besloten hebben hem te verhuren. Gooijer, die nog een contract heeft bij Ajax tot medio 2026, krijgt zo de kans om elders ervaring op te doen en zich verder te ontwikkelen.

De transfer van Gooijer naar PEC Zwolle markeert een belangrijke stap in zijn jonge carrière. De talentvolle verdediger, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en tactisch inzicht, zal naar verwachting een waardevolle toevoeging zijn voor het team van trainer Art Langeler. Met zijn jeugdige energie en ambitie om te groeien, belooft Gooijer een interessante speler te worden om in de gaten te houden in het komende seizoen.

Voor PEC Zwolle betekent de komst van Gooijer een versterking van de defensie en een investering in de toekomst. De club hoopt met de toevoeging van de talentvolle verdediger haar positie in de Eredivisie te versterken en te bouwen aan een succesvolle toekomst. De supporters van PEC Zwolle kunnen zich verheugen op de komst van Gooijer en zijn bijdrage aan het team in het aankomende seizoen.