×
Home Nieuws Livescore

Janse maakt indruk op Ajax-trainer Farioli, blijft bescheiden

Janse maakt indruk op Ajax-trainer Farioli, blijft bescheiden
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 16:32 uur

Jonge verdediger Dies Janse heeft zijn zinnen gezet op speeltijd in het eerste elftal van Ajax in het aankomende seizoen. De talentvolle speler heeft tijdens de voorbereiding indruk gemaakt op de nieuwe trainer Francesco Farioli. De Italiaanse coach is onder de indruk van de kwaliteiten van Janse en ziet potentie in de jonge verdediger.

Ondanks de lof van Farioli blijft Janse bescheiden en nuchter onder alle aandacht. De 19-jarige speler weet dat hij hard moet blijven werken om zijn plek in het eerste team te verdienen. Janse is vastberaden om te laten zien wat hij in huis heeft en is vastbesloten om zijn kans te grijpen wanneer die zich voordoet.

Met zijn sterke optredens tijdens de voorbereiding heeft Janse laten zien dat hij klaar is voor de stap naar het hoogste niveau. De verdediger is vastbesloten om te laten zien dat hij een belangrijke rol kan spelen in het team van Ajax. De concurrentie is groot, maar Janse is vastberaden om zijn plek te veroveren en te laten zien wat hij waard is op het veld.