×
Home Nieuws Livescore

Ajax wil Fulham-aanvaller Harry Wilson, meldt Sky Sports.

Ajax wil Fulham-aanvaller Harry Wilson, meldt Sky Sports.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 15:32 uur

Ajax heeft naar verluidt interesse getoond in de aanvaller van Fulham, Harry Wilson. Volgens berichten van Sky Sports die dinsdagmiddag naar buiten kwamen, heeft de Nederlandse club haar oog laten vallen op de 55-voudig international van Wales. Wilson heeft momenteel een doorlopend contract bij Fulham tot medio 2026.

De 24-jarige Wilson staat bekend om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid op het veld. Ajax, dat bekend staat om zijn aanvallende speelstijl, ziet in de Welshman een potentiële versterking voor het team. Met zijn ervaring op zowel nationaal als internationaal niveau zou Wilson een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor de Eredivisie-kampioen.

De interesse van Ajax in Wilson komt op een moment dat de club op zoek is naar versterkingen voor het komende seizoen. Met het oog op zowel de nationale competitie als Europese wedstrijden, wil de club haar selectie verder versterken. De mogelijke komst van Wilson zou kunnen zorgen voor extra concurrentie en diepgang in de aanvalslinie van de Amsterdammers. Ajax zal naar verwachting de komende tijd de ontwikkelingen rondom Wilson nauwlettend in de gaten houden.