×
Home Nieuws Livescore

Bayer Leverkusen jaagt op Ajax-verdediger Josip Sutalo

Bayer Leverkusen jaagt op Ajax-verdediger Josip Sutalo
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 13:32 uur

Bayer Leverkusen heeft zijn oog laten vallen op Josip Sutalo als potentieel transferdoelwit voor het aankomende zomerse transferseizoen. Volgens het gerenommeerde Kicker, dat zich baseert op berichten uit Italiaanse media, heeft de Duitse club interesse getoond in de 24-jarige Kroaat. Ajax, waar Sutalo momenteel onder contract staat, staat bekend om zijn openheid ten aanzien van een mogelijk vertrek van de verdediger.

De defensieve kwaliteiten van Sutalo hebben de aandacht getrokken van Bayer Leverkusen, dat op zoek is naar versterking voor de achterhoede. Met zijn jeugdige leeftijd en internationale ervaring zou de Kroatische international een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor de Bundesliga-club. De berichtgeving van Kicker en de Italiaanse media wijzen erop dat de interesse serieus genoeg is om tot een concrete transferpoging te leiden.

Ajax zal naar verwachting openstaan voor onderhandelingen over een mogelijke overgang van Sutalo naar Bayer Leverkusen. De Amsterdamse club staat erom bekend talentvolle spelers de kans te geven zich verder te ontwikkelen en door te groeien naar topcompetities. De mogelijkheid voor Sutalo om zijn carrière voort te zetten in de Duitse Bundesliga zou dan ook een aantrekkelijke optie kunnen zijn voor zowel de speler als de clubs die bij de transfer betrokken zijn.

De komende maanden zullen cruciaal zijn in de mogelijke overgang van Josip Sutalo naar Bayer Leverkusen. Met de zomerse transferperiode in het vooruitzicht zullen de onderhandelingen tussen de clubs naar verwachting intensiveren. Voor Sutalo zelf biedt een overstap naar de Duitse competitie de kans om zich verder te ontwikkelen en zijn talenten op een hoger niveau te tonen. Het belooft een interessante ontwikkeling te worden in de voetbalwereld, waarbij de transfer van de Kroatische verdediger de gemoederen zal blijven bezighouden.