×
Home Nieuws Livescore

Onzekere toekomst Chuba Akpom bij Ajax blijft onduidelijk

Onzekere toekomst Chuba Akpom bij Ajax blijft onduidelijk
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 11:16 uur

De toekomst van Chuba Akpom bij Ajax blijft voorlopig onzeker. De Engelse spits heeft laten weten dat hij nog niet kan zeggen of hij ook volgend seizoen nog in Amsterdam zal spelen. Na slechts één seizoen bij de club, is het nog niet duidelijk of Akpom zijn verblijf zal verlengen. Ondanks de speculaties over een mogelijk vertrek, blijft de focus van de aanvaller momenteel gericht op zijn huidige club.

Akpom heeft aangegeven dat hij zich op dit moment volledig wil concentreren op zijn prestaties bij Ajax en dat hij nog geen concrete beslissing heeft genomen over zijn toekomst. De spits benadrukt dat hij zich professioneel blijft inzetten en zijn best doet voor het team, ongeacht wat de toekomst voor hem in petto heeft.

De supporters van Ajax zullen met spanning afwachten wat de beslissing van Akpom uiteindelijk zal zijn. De Engelsman heeft laten zien een waardevolle aanwinst te zijn voor de club en zijn vertrek zou een gemis zijn voor het team. Voor nu blijft het dus nog even afwachten wat de toekomst zal brengen voor Chuba Akpom en of hij zijn avontuur bij Ajax zal voortzetten of elders zijn carrière zal vervolgen.