×
Home Nieuws Livescore

Marc Cucurella zorgt voor hilarisch moment bij EK-huldiging Spanje

Marc Cucurella zorgt voor hilarisch moment bij EK-huldiging Spanje
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 09:24 uur

Na de overwinning van Spanje op het Europees Kampioenschap voetbal, brak er een groot feest los tijdens de huldiging van de selectie in hun thuisland. De sfeer was uitbundig en vol vreugde, en het was vooral linksback Marc Cucurella die de aandacht trok. Op een gegeven moment greep hij zelfs de microfoon en begon te praten, wat deed denken aan een opmerkelijk moment uit het verleden.

Het 'optreden' van Cucurella riep herinneringen op aan voormalig PSV-verdediger Karim Rekik, die ooit bij de huldiging van de Eindhovenaren een lied over zichzelf begon. Het publiek keek verbaasd toe terwijl Cucurella het moment naar zich toe trok en zijn enthousiasme de vrije loop liet. Zijn spontaniteit zorgde voor een extra dosis plezier en energie tijdens de viering.

De vergelijking met Rekik zorgde voor een glimlach op de gezichten van de aanwezigen, die genoten van het onverwachte en komische intermezzo. Het was een moment dat de feestvreugde versterkte en de band tussen de spelers en de fans versterkte. Cucurella's onverwachte 'optreden' zal nog lang herinnerd worden als een van de hoogtepunten van deze gedenkwaardige huldiging.