×
Home Nieuws Livescore

Ajax vist achter het net bij Mats Hummels.

Ajax vist achter het net bij Mats Hummels.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 09:16 uur

Ajax heeft recentelijk geprobeerd om de ervaren Duitse verdediger Mats Hummels aan te trekken, maar helaas zonder succes. Volgens de bekende Italiaanse journalist Gianluca di Marzio heeft de Amsterdamse club contact gezocht met Hummels, maar kregen ze een afwijzing te horen. De 32-jarige verdediger, die momenteel speelt voor Borussia Dortmund, lijkt dus niet van plan te zijn om zijn huidige club te verlaten voor een avontuur bij Ajax.

De interesse van Ajax in Hummels komt niet als een grote verrassing, gezien zijn indrukwekkende staat van dienst en ervaring op het hoogste niveau. Met zijn verdedigende kwaliteiten en leiderschap zou hij een waardevolle toevoeging zijn geweest aan het team van trainer Erik ten Hag. Echter, ondanks de interesse van de Nederlandse club, lijkt Hummels zijn focus te houden op zijn huidige club Borussia Dortmund.

Voor Ajax betekent deze afwijzing dat ze verder zullen moeten kijken naar andere opties om hun verdediging te versterken. Het is duidelijk dat de club ambitieus is en graag ervaren spelers aan de selectie wil toevoegen om zo competitief mogelijk te zijn in zowel de nationale als internationale competities. Het is nu aan de technische staf en het scoutingteam van Ajax om alternatieven te vinden die passen binnen het gewenste profiel en beschikbaar zijn voor een mogelijke transfer.