×
Home Nieuws Livescore

Waterreus optimistisch over toekomst Oranje na EK halve finale

Waterreus optimistisch over toekomst Oranje na EK halve finale
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 08:16 uur

Voormalig doelman Ronald Waterreus heeft hoge verwachtingen voor de toekomst van het Nederlands elftal. Ondanks dat Oranje in de halve finale werd uitgeschakeld op het EK in Duitsland, is Waterreus optimistisch over de mogelijkheden van het team. Hij ziet genoeg positieve punten waarop gebouwd kan worden voor de toekomst.

Waterreus, die zelf jarenlang het doel van het Nederlands elftal verdedigde, gelooft dat de huidige generatie spelers veel potentieel heeft. Hij benadrukt dat de halve finale op het EK een belangrijke stap was voor het team en dat er veel lessen uit getrokken kunnen worden. De voormalig doelman is ervan overtuigd dat Oranje op de goede weg is en dat de spelers met de juiste begeleiding en training nog verder kunnen groeien.

Met zijn ervaring en kennis van het internationale voetbal, is Waterreus een belangrijke stem in het Nederlandse voetbal. Hij moedigt de spelers aan om hard te blijven werken en te streven naar succes. Waterreus ziet een zonnige toekomst voor het Nederlands elftal en gelooft dat met de juiste instelling en inzet, Oranje weer tot de top van het internationale voetbal kan behoren.