×
Home Nieuws Livescore

Farioli: Traoré moet Ajax leiden als voorbeeldige verdediger.

Farioli: Traoré moet Ajax leiden als voorbeeldige verdediger.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 07:48 uur

Francesco Farioli heeft hoge verwachtingen van Bertrand Traoré bij Ajax. De Italiaanse coach ziet in de 28-jarige rechtsbuiten niet alleen een talentvolle speler, maar ook een potentiële leider binnen het team. Farioli benadrukt het belang van Traoré als rolmodel voor de jongere spelers in het team. Hij wil dat Traoré niet alleen op het veld excelleert, maar ook off the pitch een positieve invloed heeft op zijn teamgenoten.

Met zijn ervaring en kwaliteiten kan Traoré een cruciale rol spelen in het succes van Ajax. Farioli moedigt de Burkinese international aan om niet alleen aanvallend uit te blinken, maar ook defensief zijn verantwoordelijkheid te nemen. Door zijn inzet en mentaliteit kan Traoré een voorbeeld zijn voor de rest van het team en bijdragen aan een solide verdediging.

Als een ervaren speler in het team wordt van Traoré verwacht dat hij zijn leiderschapskwaliteiten toont en zijn teamgenoten inspireert om het beste uit henzelf te halen. Farioli gelooft dat Traoré met zijn professionaliteit en toewijding een belangrijke spil kan worden in het streven naar succes voor Ajax. De druk ligt hoog op de schouders van Traoré, maar met de steun van zijn coach en medespelers kan hij uitgroeien tot een onmisbare schakel in het team.