×
Home Nieuws Livescore

Timon Wellenreuther lovend over Feyenoord-trainer Brian Priske.

Timon Wellenreuther lovend over Feyenoord-trainer Brian Priske.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 07:32 uur

Timon Wellenreuther, de doelman van Feyenoord, heeft zijn enthousiasme geuit over de aanstelling van de nieuwe trainer Brian Priske. Volgens Wellenreuther is Priske een perfecte match voor de club uit Rotterdam. De Duitse keeper is ervan overtuigd dat de Deense coach de juiste kwaliteiten en visie heeft om Feyenoord naar succes te leiden.

Wellenreuther prijst Priske om zijn tactische inzicht en zijn vermogen om spelers te motiveren. De doelman gelooft dat de nieuwe trainer een frisse wind zal laten waaien door de selectie en dat hij het team naar een hoger niveau kan tillen. Met Priske aan het roer is Wellenreuther vol vertrouwen dat Feyenoord mooie dingen kan bereiken in het komende seizoen.

De samenwerking tussen Wellenreuther en Priske belooft veel goeds voor Feyenoord. De doelman kijkt uit naar de trainingen onder leiding van de nieuwe coach en is vastbesloten om samen met hem te werken aan het behalen van sportieve successen. De fans van Feyenoord kunnen rekenen op een gedreven en gemotiveerde doelman die klaar staat om alles te geven voor de club onder leiding van Brian Priske.