×
Home Nieuws Livescore

Trainer Ajax enthousiast over terugkeer Bertrand Traoré.

Trainer Ajax enthousiast over terugkeer Bertrand Traoré.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 16 juli 2024 00:08 uur

Ajax-trainer Francesco Farioli is in zijn nopjes met de recente aanwinst van Bertrand Traoré. De Italiaanse coach deelde zijn enthousiasme met Voetbal International en onthulde dat hij na een veelbelovend telefoongesprek overtuigd was van de meerwaarde die de 28-jarige aanvaller met zich meebrengt voor de Amsterdamse club.

Farioli, die bekend staat om zijn strategische aanpak en oog voor talent, ziet in Traoré een waardevolle toevoeging aan het team van Ajax. De ervaren spits, die eerder al successen boekte bij de club, wordt door de trainer geprezen om zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid. Met zijn snelheid en scorend vermogen kan Traoré een belangrijke rol spelen in de aanvalslinie van de ploeg.

De keuze om opnieuw in zee te gaan met Bertrand Traoré is voor Farioli een weloverwogen beslissing, die past binnen de ambities van Ajax om zowel nationaal als internationaal te blijven presteren. De trainer is ervan overtuigd dat de samenwerking met de talentvolle aanvaller zal leiden tot sportief succes en hoopt dat Traoré zijn waarde zal bewijzen op het veld.