×
Home Nieuws Livescore

Marciano Vink onder de indruk van Jerdy Schouten bij PSV

Marciano Vink onder de indruk van Jerdy Schouten bij PSV
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 23:16 uur

Voormalig voetballer en analist Marciano Vink heeft zijn bewondering uitgesproken voor Jerdy Schouten, de talentvolle middenvelder van PSV. Vink, die momenteel actief is als analist, gaf aan dat hij zeer onder de indruk was van Schouten tijdens zijn optreden op het EK. De voetbalanalist deelde zijn lof voor de jonge speler in het programma Voetbalpraat.

Vink liet weten dat hij verwacht dat Schouten niet lang in Eindhoven zal blijven. Hij zou zelfs verbaasd zijn als het verblijf van de getalenteerde middenvelder bij PSV langer duurt dan één seizoen. De prestaties van Schouten hebben indruk gemaakt op Vink, die gelooft dat de speler het potentieel heeft om op een hoger niveau te spelen.

De opmerkingen van Vink hebben de speculaties over de toekomst van Jerdy Schouten aangewakkerd. Met zijn veelbelovende talent en sterke optredens op het EK, zou het niet verrassend zijn als andere clubs interesse tonen in de jonge PSV'er. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Schouten daadwerkelijk een overstap zal maken naar een andere club na dit seizoen.