×
Home Nieuws Livescore

Traoré mogelijk niet speelklaar voor Europa League-duel Ajax

Traoré mogelijk niet speelklaar voor Europa League-duel Ajax
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 21:16 uur

Ajax moet het mogelijk stellen zonder Bertrand Traoré in de komende wedstrijden tegen FK Vojvodina in de Europa League voorrondes. Trainer Francesco Farioli heeft aangegeven dat de aanvaller nog niet klaar is om in actie te komen en dat hij hem rustig wil brengen. Traoré, die eerder voor Ajax speelde en nu terugkeerde naar de club, zal dus waarschijnlijk niet direct kunnen schitteren op het Europese toneel.

De Italiaanse coach benadrukt het belang van het geleidelijk integreren van Traoré in het team, om ervoor te zorgen dat hij volledig fit en klaar is om te presteren wanneer hij zijn rentree maakt. Farioli is zich bewust van de kwaliteiten van de aanvaller en wil geen onnodig risico nemen door hem te overbelasten voordat hij helemaal klaar is.

Traoré zelf zal ongetwijfeld teleurgesteld zijn dat hij mogelijk de duels tegen FK Vojvodina moet missen, maar zal begrip hebben voor de aanpak van zijn trainer. De fans van Ajax zullen echter hopen dat de aanvaller snel weer op het veld te bewonderen is en zijn kwaliteiten kan laten zien in het Europese avontuur van de club. Het is nu aan Farioli en zijn staf om Traoré op het juiste moment in te passen en hem te laten schitteren in het Ajax-shirt.