×
Home Nieuws Livescore

PEC Zwolle en Dean Huiberts definitief uit elkaar: Beerschot VA!

PEC Zwolle en Dean Huiberts definitief uit elkaar: Beerschot VA!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 21:08 uur

PEC Zwolle en Dean Huiberts gaan definitief uit elkaar. De 24-jarige middenvelder zal zijn voetballoopbaan voortzetten bij K Beerschot VA, de club waar hij het afgelopen halfjaar al op huurbasis speelde. De transfer markeert het einde van een periode van samenwerking tussen Huiberts en PEC Zwolle, waar hij zijn talenten heeft laten zien en zich heeft ontwikkeld als speler.

Huiberts, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en creativiteit op het veld, kijkt uit naar de nieuwe uitdaging bij K Beerschot VA. De Belgische club heeft vertrouwen in zijn potentieel en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. Huiberts zelf is vastbesloten om te laten zien wat hij in huis heeft en zijn stempel te drukken in de Belgische competitie.

De transfer van Huiberts naar K Beerschot VA betekent een nieuwe stap in zijn carrière en biedt hem de kans om zich verder te ontwikkelen als voetballer. Zowel PEC Zwolle als Huiberts kijken terug op een vruchtbare samenwerking en wensen elkaar het beste voor de toekomst. De fans van beide clubs zullen de middenvelder missen, maar kijken uit naar wat de toekomst voor hem in petto heeft bij zijn nieuwe club.