×
Home Nieuws Livescore

Jeremie Frimpong wil Bayer Leverkusen verlaten na laatste match.

Jeremie Frimpong wil Bayer Leverkusen verlaten na laatste match.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 20:16 uur

Jeremie Frimpong lijkt vastberaden te zijn om zijn avontuur bij Bayer Leverkusen te beëindigen. Volgens berichten van de Duitse tak van Sky Sports heeft de Nederlandse international aangegeven dat hij de Duitse kampioen 'absoluut wil verlaten'. Frimpong, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, lijkt klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

De 20-jarige rechtsback heeft indruk gemaakt sinds zijn komst bij Bayer Leverkusen, maar lijkt nu toe te zijn aan een nieuwe stap. Met zijn sterke optredens heeft Frimpong de aandacht getrokken van verschillende clubs in Europa. Zijn wens om te vertrekken zal ongetwijfeld leiden tot speculaties over mogelijke geïnteresseerde clubs en transfergeruchten in de komende weken.

Bayer Leverkusen zal nu moeten beslissen hoe ze omgaan met de situatie rond Frimpong. De club zal mogelijk moeten zoeken naar een vervanger voor de talentvolle verdediger, terwijl Frimpong zelf zich voorbereidt op een nieuw hoofdstuk in zijn loopbaan. Het belooft een interessante zomer te worden voor Jeremie Frimpong en Bayer Leverkusen, met de transfermarkt die op het punt staat om in beweging te komen.