×
Home Nieuws Livescore

Obispo's blessure lijkt mee te vallen, enkele weken rust.

Obispo's blessure lijkt mee te vallen, enkele weken rust.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 19:56 uur

Goed nieuws voor PSV en Armando Obispo! De blessure die de verdediger heeft opgelopen tijdens het oefenduel met Club Brugge lijkt gelukkig mee te vallen. Het Eindhovens Dagblad heeft gemeld dat de schade minder ernstig is dan aanvankelijk werd gevreesd. Ondanks dit positieve bericht zal Obispo toch enkele weken aan de kant moeten blijven.

De jonge verdediger liep de blessure op tijdens de wedstrijd tegen de Belgische club. Hoewel het altijd schrikken is als een speler geblesseerd raakt, kan PSV opgelucht ademhalen dat het niet om een langdurige afwezigheid lijkt te gaan. Obispo zal de komende weken hard werken aan zijn herstel om zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan.

Trainer Roger Schmidt zal nu moeten puzzelen om het gemis van Obispo op te vangen in het team. De Duitse coach zal ongetwijfeld vertrouwen op de diepte van zijn selectie om de afwezigheid van de jonge verdediger op te vangen. PSV zal er alles aan doen om Obispo zo goed mogelijk te ondersteunen tijdens zijn revalidatie, zodat hij sterker dan ooit terug kan keren op het veld.