×
Home Nieuws Livescore

Liverpool voegt Heitinga toe aan staf van Arne Slot

Liverpool voegt Heitinga toe aan staf van Arne Slot
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 18:48 uur

Liverpool lijkt een nieuwe toevoeging aan de staf van manager Arne Slot te verwelkomen, aangezien John Heitinga op het punt staat om zich bij de club aan te sluiten. Volgens berichten van de Liverpool Echo staat de voormalige Nederlandse international op het punt om een rol te gaan vervullen binnen de technische staf van de Engelse club. Eerder deze maand had Heitinga zelf al bevestigd dat er gesprekken gaande waren tussen hem en Liverpool, wat nu lijkt uit te monden in een concrete samenwerking.

Met zijn ervaring als voormalig profvoetballer en zijn kennis van het spel, zou Heitinga een waardevolle aanwinst kunnen zijn voor Liverpool. De club hoopt met zijn komst de staf verder te versterken en zo de prestaties op het veld te verbeteren. Arne Slot, die onlangs aantrad als hoofdcoach van Liverpool, lijkt enthousiast te zijn over de mogelijke samenwerking met Heitinga en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan zijn team.

Hoewel de details van de overeenkomst nog niet officieel zijn bevestigd door de club, lijkt het er sterk op dat John Heitinga binnenkort zijn intrede zal doen bij Liverpool. Fans van de club zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de rol die de voormalige verdediger zal gaan vervullen en hoe zijn expertise het team kan helpen bij het behalen van successen in de toekomst. Blijf op de hoogte voor meer updates over deze ontwikkeling binnen de club!