×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag: weinig eisen voor oefenwedstrijd Manchester United

Ten Hag: weinig eisen voor oefenwedstrijd Manchester United
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 15 juli 2024 18:32 uur

Trainer Erik ten Hag van Manchester United heeft bescheiden verwachtingen voor de aanstaande oefenwedstrijd van zijn team. De coach benadrukt het belang van het implementeren van de trainingen die de spelers gedurende de eerste week hebben doorlopen. Ten Hag deelde zijn inzichten met de clubkanalen in aanloop naar het vriendschappelijke duel met Rosenborg.

De Nederlandse coach is vooral geïnteresseerd in hoe zijn spelers de opgedane kennis en vaardigheden in de praktijk brengen tijdens de wedstrijd. Hij ziet de oefenpot als een uitgelezen kans om te evalueren hoe goed de spelers de trainingen hebben opgepikt en toegepast. Ten Hag hoopt op een goede uitvoering van het geleerde en kijkt met spanning uit naar de prestaties van zijn team.

Met de eerste oefenwedstrijd in het vooruitzicht, blijft Ten Hag realistisch en nuchter over de doelstellingen. Hij erkent dat het proces van teamontwikkeling tijd vergt en dat de focus ligt op het stapsgewijs verbeteren van het spel. De coach benadrukt het belang van consistentie en discipline in de uitvoering van de tactieken en strategieën die tijdens de trainingen zijn aangereikt.

Al met al kijkt Erik ten Hag met een positieve en gedisciplineerde instelling uit naar de eerste oefenwedstrijd van Manchester United tegen Rosenborg. Hij hoopt op een solide vertoning van zijn spelers, waarbij de nadruk ligt op het implementeren van de trainingen en het tonen van progressie in het spel.